Bildekor

Bildekor er en rimelig og en av de mest synlige reklame-mulighetene en bedrift har. Det er godt kjent at verdien og gjenkjennelsesfaktoren ved dekor på alle typer kjøretøy er veldig stor, da dette er synlig for både andre bilister, syklister og fotgjengere.

Spørsmål og svar

Bildekor fra oss krever minimalt med vedlikehold. Vi gir deg gode råd om hvordan du ivaretar holdbarheten.

Folien skader ikke billakken, snarere tvert imot vil den beskytte lakken mot skader over tid. UV-stråler vil påvirke lakken på bilen når den står ute, og lakken under dekoren vil ikke bli utsatt for samme påvirkning. Det vil si at når man fjerner folien vil det derfor kunne være en viss fargeforskjell.

Dekoren på bilen kan høyttrykkvaskes, men man skal være forsiktig med direkte stråle på kantene av folien. Vi vil gi deg råd angående vask og vedlikehold av bildekoren.

Skilt

Skilt på postkassa eller et 10 meter skilt på et forretningsbygg? Sorte bokstaver på hvit bakgrunn eller lysende, utskjærte bokstaver på vegg?

Uansett hva du måtte ha behov for kan vi levere etter ønske.

Storformat

Trykk på store flater. Alt fra byggeplass bannere til fototapet.

Er det noe som skal synes i omgivelsene om det er seg på kontoret eller ute langs veien, så er storformat veien å gå.

Her får du optimal eksponering på den størrelsen du måtte ønske.

Messe

For mange bedrifter er det å vise produktene sine på en messe for kunder og innkjøpere en del av hverdagen.

Vi kan levere alt fra enkle roll-up’s til komplette messeløsninger.

Klistremerker

Klistremerker er ikke bare noe man får i tegneserieblader, men et viktig eksponering -og merke fremvisning for mange.

Om man skal benytte det på emballasje eller på byggeplasshjelmer så kan vi levere et bredt spekter av klistremerker som passer deres behov.

Grafisk Design

Vi hjelper dere gjerne med utforming og idemyldring på deres neste prosjekt. Alt fra opprinnelig ide til ferdig produkt.

Om det er merkevaredesign, visittkort eller store publikasjoner så benytter vi våre omfattende kunnskaper for å levere et resultat dere er stolte av å vise frem.

Trykk

Det trykte formatet er slettes ikke dødt. Fremdeles har man behov for alt fra visittkort til kataloger.

Her kan vi levere små og store opplag i utmerket kvalitet.

Akustikkplater

I mange moderne kontorer og kontorlandskap er det ofte en «tomt rom» akustikk som kan gjøre det slitsomt for ørene over tid med lyder som forsterkes av vegger uten dempende innhold.

Vi kan levere akustikkplater med trykk som er spesielt beregnet for å dempe akustikken og skape et mer balansert lydbilde i kontorlandskapet.